Zgodilo se je, da so barve poklicale mojo pozornost. Jasno in močno. Večkrat v življenju. Predvsem, ko sem razmišljala, kako opremiti stanovanje. Nato sem se seznanila z zdravljenjem z barvami na tečaju karmične diagnostike. Potem sem prvič zagledala avro osebe in njene barve, ki spregovorijo o nas. Čakre so tudi v barvah in zanimalo me je zakaj. 

Zadnja urica prvega dne poletja 2017. Zunaj piha in dežuje, jaz pa tipkam. Že cel mesec mislim na moj prvi poporodni zapis. Kaj naj vam povem in česa ne, tuhtam že ves ta čas. :D

Ideje o tem kako naj izleda naslovnica knjige Rodila sem angela, sem sprva iskala v knjižnici na oddelkih za psihologijo ter romane za odrasle. Večkrat sem se odpravila v knjižnico in opazovala knjige na teh oddelkih, da bi našla primer naslovnice, ki mi je všeč in bi mi lahko služil kot iztočnica za oblikovanje. A moje prizadevanje ni obrodilo sadov.

Z vsem zavedanjem o kako občutljivi tematiki bom govorila, sem se odločila za svoj veliki prvič pred televizijskimi kamerami. Z namenom, da delim svojo izkušnjo umetne prekinitve nosečnosti ter tako ponudim podporo vsem mamicam, ki se soočamo s tako preizkušnjo, sem zbrala pogum in spregovorila o najtežji odločitvi mojega materinstva doslej. 

Registracija uporabnika

Darilo za Vas

saska simonic meditacija prebujanje tretjega ocesa in povezava z Nebesi

Prejmite darilo

Po vpisu Vaših podatkov boste lahko dostopali do darilne meditacije.
Pravila in Pogoji
Z desnim klikom na predvajalnik si meditacijo shranite na Vaš računalnik.
 x 

Košarica je prazna