Energija moje angelske hčerkice Iris ujeta na fotografiji

Moja prva predstavitev knjige je bila zame velika prelomnica. A ker imam toliko podpore iz Nebes, sem imela moč in pogum, da sem lahko javno govorila o največjih bolečinah in spoznanjih preizkušnje, ki mi jo je prišla podariti najina Iris.

Predstavitev se je pričela s predvajanjem kratkega videa, ki povzema celotno zgodbo. Medtem sem bila zelo napeta, saj je takoj zatem sledil moj veliki prvič - govor množici udeležencev o moji izkušnji umetne prekinitve nosečnosti. Čustva v meni so divjala in težko sem zadrževala solze. Skušala sem se pomiriti in prosila sem Iris, naj bo ob meni. In bila je. Začutila sem njeno energijo in se pomirila, dobila sem tisto pravo zaupanje v to, da bo vse vredu in da počnem pravo stvar ter imam pri tem še vedno njeno podporo. Dobila sem moč, da sem predstavitev uspešno izpeljala do konca.

Naslednji dan sem prejela fotografijo gospe, ki me je fotografirala ravno v tem trenutku, ko sem začutila energijo Iris. V sporočilu ob fotografiji je pisalo:

"Počaščena sem, da sem bila lahko del tvoje zgodbe. Pošiljam ti tudi eno fotko, dobro poglej, kaj je moj aparat ujel poleg tebe. Veliko uspeha še naprej in LP."

Na fotografiji se je nad mano pojavil orb. Ni mi bilo potrebno razmišljati o tem, kaj ta orb predstavlja, saj sem točno vedela, da je to energija moje Iris, ki sem jo začutila ob sebi ravno v tistem trenutku. Večje potrditve res ne bi mogla dobiti in sedaj še bolj vem, da so moja občutja prava.

Ta fotografija je moj najbolj posebni spomin na mojo prvo predstavitev knjige. Hvaležna in zelo ganjena sem ob tej potrditvi, ki mi je bila namenjena.

saska simonic rodila sem angela iris orb

 

 

 

 

 

 

Brezplačna delavnica za žalujoče

brezplačna delavnica za žalujoče saska simonic

Darilo za Vas

saska simonic meditacija prebujanje tretjega ocesa in povezava z Nebesi

 x 

Košarica je prazna