Selina

Zadnja urica prvega dne poletja 2017. Zunaj piha in dežuje, jaz pa tipkam. Že cel mesec mislim na moj prvi poporodni zapis. Kaj naj vam povem in česa ne, tuhtam že ves ta čas. :D


Selina… Kot veste, sem se s četrto dušico, ki si me je izbrala za svojo mamico, zadnji mesec pred porodom povezala do te mere, da sem zaslišala, da je njeno ime v resnici Selina in ne Severina. Zgodilo se je sredi noči, ko je moj sin pričel jokati in sem ga šla potolažit. Ko sem priracala nazaj v spalnico sem jo zaslišala. Kot da bi odstranili šume in slišali jasno. Točno tako sem zaslišala njeno ime. Nekaj dni pred tem mi je na moji prvi predstavitvi knjige Bojana podarila kristal selenit , da mi bo pomagal pri povezovanju z Nebesi. Vibracija tega kamna ima name zelo ugoden učinek. Od kar je Selina na Zemlji se kristal nahaja v njeni posteljici. Čutim, da je tam njegovo pravo mesto.


Kot sem zasledila, Selina pomeni božanska, nebeška. Pri Marjanu Ogorevcu sem izvedela, da je ta duša prišla  po izkušnjo sprejetosti. Tik pred porodom sem na terapiji, ki jo je imel pod nadzorom Marjan, razrešila in ozavestila blokado iz prejšnjega življenja in izvedela veliko o tej dušici. Za to sem zelo hvaležna in tega dne nikoli ne bom pozabila, saj je v našo družino prinesel veliko dobrega.


Ko se je Selina odločila, je moje telo zapustila zelo urno. Od kar sem jo rodila sem zelo zelo prizemljena. S tem mislim, da sem zelo tukaj in sedaj. Uživam v radostih, ki jih ponuja svet in ne premlevam za nazaj in ne premlevam za naprej. Enostavno uživam v materinstvu in cenim to danost, ter se ubadam sama s seboj, predvsem s telesnimi  izzivi, ki jih imam ta hip.


Čutim, da prihaja čas tudi za realizacije mojih nadaljnih želja. Na prvem mestu je to izdaja dnevnika za žalujoče, nato pa še izobraževanja, na katera me zeeelooo vleče, saj čutim, da bodo vir za moje nove darove vsem vam. In še naprej bom sledila mojemu Nebeškemu vodstvu ter se predajala svoji intuiciji, ki me vodi po zanimivih poteh.


Toliko od mene po dooolgem času in še ena prisrčna slikica:

iris kacji pastir

Kmalu po porodu smo se odpravili na sprehod na Otočec in med vozičkanjem je name pristal tale orjak. Sprva sem zavreščala, saj je zvok njegovih kril spominjal na sršena in sem se zelo ustrašila. Igor me je med dojemanjem, da je to kačji pastir in ne sršen, uspel poslikati. Pravijo, da kačji pastir odleti, ko ugotoviš njegovo sporočilo. In res je odletel, ko sem začutila, da je to energija, pozdrav iz Nebes.

Naslednji dan se je zgodilo nekaj posebnega. Ko sva se s Selino dojili na terasi, se nama je pridružila lastovka, ki se je usedla na ograjo ob nama in naju opazovala. Takoj sem začutila, da je to res ena velika čarovnija in bila vesela, ker me bitja narave tako prisrčno opominjajo na čudeže, ki so okoli nas, ko smo zanje odprti.

In tudi dan zatem mi je bilo namenjeno nekaj posebnega. Ko sem se vozila na dvorišče, se je v okno avtomobila na moji strani pričel zaletavati kačji pastir. Spet sem takoj začutila, da je to znak. Tisti večer sem se namreč odpravljala na angelsko branje in terapijo ponovne povezave k Bojani Darovec, saj sem začutila močan klic. A nisem bila čisto prepričana po kaj grem tja. Sedaj vem, da je bila spet energija moje Iris tista, ki me je vlekla k njej. Kmalu po dogodku s kačjim pastirjem, ki se je zaletaval v avto, sem izvedela po kaj grem k Bojani. In bila sem res ganjena do solz. Hvala dragi moji angeli in vodniki, hvala Vesolju za življenje v tem telesu in za vse, kar se mi dogaja.

Za vas imam še dve lepi sporočili, ki sem ju na terapiji sama zaslišala naravnost od mojega nebeškega vodstva:

"Verjemi v čudeže, saj ti si čudež".

In še: "Ne sprašuj se ali čutiš energije, saj ti si energija"


Uživajte v vsakem dihu, dragi moji. In delite sebe, energijo, za dobro vseh nas, ki smo Enost.

Brezplačna delavnica za žalujoče

brezplačna delavnica za žalujoče saska simonic

Darilo za Vas

saska simonic meditacija prebujanje tretjega ocesa in povezava z Nebesi

 x 

Košarica je prazna