Kaj je o meni povedala mandala

Zgodilo se je, da so barve poklicale mojo pozornost. Jasno in močno. Večkrat v življenju. Predvsem, ko sem razmišljala, kako opremiti stanovanje. Nato sem se seznanila z zdravljenjem z barvami na tečaju karmične diagnostike. Potem sem prvič zagledala avro osebe in njene barve, ki spregovorijo o nas. Čakre so tudi v barvah in zanimalo me je zakaj. 

Nato sem se srečala z energetskimi slikami. In bila poklicana, da sem pričela slikati tudi sama. Želela sem razumeti kaj sporočajo barve na slikah. Podobe slik, ki jih slikam, se mi pripeljejo pred oči, ko bi najmanj pričakovala. Poslane so k meni. In pojavljajo se vse dokler jih ne prenesem na platno. Silijo na plano, saj so žive, so energija. Energija mi je poslana in jaz jo vidim. Včasih vidim samo prevladujočo barvo in ko pričnem slikati začutim na platnu še ostale barve. Tako točno vem, katero nanesti na kateri del platna in tudi kako. A kaj te slike pravzaprav  sporočajo?  Čutim jih. Tudi drugi jih začutite. A to ni bila dovolj jasna in nazorna interpretacija.


Prišla je noč, ko sem jasno čutila, da si dovolim, da se z barvami spoznam v globino.  Predvsem zato, ker me obkrožajo povsod in so tudi del mojega telesa, tako fizičnega kot energijskega. Odločila sem se, da postanem barvna terapevtka. Tečaj Barve duše je bil zame v prvi vrsti raziskovanje mojih globin, a s pridobljenimi znanji pomagam tudi drugim. 


Kar se mi zdi res fino je dejstvo, da za to, da si naredim barvno terapijo, ne potrebujem ogromno denarja, da bi si lahko privoščila zdravljenje. Kajti že samo, če si znam izbrati med oblačili in modnimi dodatki v moji omari tiste, ki so ustrezne barve glede na moje psihično, fizično , čustveno in energijsko stanje, sem že naredila ogromno. Vsaka barva ima namreč svoj način valovanja, svojo vibracijo, in ko vem, zakaj je katera vibracija ugodna, se lahko vsak dan podprem že samo s tem, ko si izberem oblačila ustreznih barv.


Potem so tukaj še terapije z barvnim dihanjem in terapija odstranjevanja blokad z barvnimi žarki, ki imata močne učinke. Vse to sem preizkusila na sebi. Kakšno čiščenje sem doživela, ko sem si sprostila blokade na mojem energetskem telesu. Nakopičena jeza mi je udarila v žile, strah se je čutil v prsnem košu kot špikanje. Vse to sem nato sprostila še iz fizičnega ravni. Rezultati so presunljivi. Ko si dovolimo biti v stiku s seboj in sprejeti vse, kar smo in je del nas, smo na dobri poti. A ni lahko. Naše blokade na energetskem nivoju se s časom odrazijo tudi na fizičnem nivoju in temu pravimo bolezen. Če zdravimo samo simptome, ki se odražajo na fizični ravni in ne sprostimo blokad na energetski ravni ter ne ozavestimo vzroka zanje, potem se lahko zgodi, da bo naša pot ozdravljenja neuspešna.


Zelo zanimivo se mi je bilo opazovati en mesec in beležiti v katere barve sem se oblačila. Ugotovila sem svoj barvni bioritem in ga zatem uravnovesila z barvami, ki so bile v primanjkljaju. Spoznala sem, da nimam niti enega kosa oblačila v rumeni barvi. Odločila sem se, da bo moja omara z oblačili po novem vsebovala vse barve mavrice, da se lahko v vseh situacijah podprem z barvo, katere vibracija je takrat zame ugodna.


Mandala, ki vsebuje sveto geometrijo, katera uravnava človeško energijsko polje, je ključ, ki odpira višje nivoje zavesti. To, s katerimi barvami pobarvamo mandalo in katere predele mandale pobarvamo, je govorica naše duše. Dušni reading preko mandale, ki sem jo pobarvala, me je razgalil v piko natančno. Kaj je moja mandala povedala o meni lahko preposlušate na spodnjem posnetku, kjer jo razlaga moja učiteljica Gordana T. Lesjak. Take readinge sedaj delam tudi sama. Prav tako na podlagi pridobljenih znanj sedaj znam ubesediti sporočilo slik, ki jih slikam jaz in drugi.


Po metodi doktor Carol Ritberger sem določila svoj barvni psihološki tip in moram reči, da se je ta metoda potrdila kot res dobra, saj sem se našla v vsem napisanem pod moj barvni tip osebnosti. Preko tega testa lahko odlično spoznamo človeka.


Ker bova z možem gradila hišo, mi je v veselje, da sedaj znam izbrati ustrezne barve za interierje, upoštevajoč  barvne tipe osebnosti nas vseh  in da sem vnesla spremembe že v trenutno stanovanje.  Glede barv v domu lahko sedaj svetujem tudi drugim.


Razumem tudi katere skupine živil imajo vibracijo posamezne barve in s tako imenovanim mavričnim prehranjevanjem poskrbim za svoje zdravje. Na primer, večina živil bele barve ima vibracijo zelene barve, ki je dobra za umirjanje krvnega tlaka. S pridobljenimi znanji sem pokrila vsa področja človekovega življenja in zato lahko oblikujem holistične terapije za posameznika.  


Ko s prstom potujem po vretenčnem grafu osebe s katero sem se povezala, začutim vibracijo vsakega vretenca posebej. Pri tem dobim informacije, ki jih uporabim za analizo duhovnega, mentalnega, čustvenega, metaboličnega in fizičnega vidika te osebe. Na podlagi rezultatov nato svetujem in oblikujem terapijo za osebo pri kateri najprej očistim avro, nato pa nadaljujem z zdravljenjem z vibracijami posameznih barv, ki jih usmerjam na ključna področja. Z osebo se znam povezati tudi na daljavo. Enako lahko tudi na daljavo naredim pregled čaker in z barvno terapijo popravljam neravnovesja.


Posebej pri srcu so mi zdravilne kopeli z vibracijo posamezne barve. Pri tem vibracijo barve ustvarim z mešanico eteričnih olj, zelišč, začimbnic in sadja.


Po meri posameznika pripravim tudi vodo obogateno z barvno energijo, katero se pije za zdravljenje in lajšanje številnih zdravstvenih stanj, poškodb in čustev.


Nad zdravilno močjo vibracij barv sem povsem očarana. Uživam v tem, kar sem se naučila in znanja vsakodnevno uporabljam v svojem življenju.


Moji hčerkici je bilo ime Iris. Iris pomeni mavrica. In ravno ona je tista, ki mi je odprla čute za energije, ko sva se poslovili na fizičnem nivoju. Žalovanje je intenziven proces. Potrebno je pogledati globoko vase in ozavestiti potlačena čustva, zdraviti bolečine izgube. Pri tem mi terapija z vibracijami barv zelo pomaga. Posebej v kombinaciji s kristali in energijami iz vzporednih svetov. Sama sem navdušena in za to, kar preverjeno pomaga meni, rada povem tudi drugim. Zelo sem srečna, ko odkrijem način, ki mi pomaga in še bolj, ko svoja znanja delim in pomagam tudi drugim.

Registracija uporabnika

Darilo za Vas

saska simonic meditacija prebujanje tretjega ocesa in povezava z Nebesi

Prejmite darilo

Po vpisu Vaših podatkov boste lahko dostopali do darilne meditacije.
Pravila in Pogoji
Z desnim klikom na predvajalnik si meditacijo shranite na Vaš računalnik.
 x 

Košarica je prazna