Moje doživljanje ponovnega utelešanja dušice Iris

Da se je najina angelska hčerkica Iris pričela utelešati, sem ugotovila po tem, ker je bila njena energija ob meni vedno manj pogosto in vedno manj intenzivno.

 

Zadnjič sem jo zelo konkretno zaznala na moji prvi predstavitvi knjige v Semiču, ko je ena izmed udeleženk njeno energijo tudi ujela s fotoaparatom. Bilo je na začetku predstavitve, ko sem podvomila v svojo moč, da spregovorim o izgubi otroka. Takrat sem jo začutila, kot vedno za seboj. Njeno podporo, popolno pomiritev in potrditev, da počnem pravo stvar ob pravem času. Takrat me je njena energija zadnjič preplavila po celem telesu. Fotografija njene energije nad menoj, mi je prinesla to, kar sem potrebovala. Potrditev, da so moji čuti pravilni. In dobila sem prelep spomin na njo, ko je bila še zelo doma – v Onostranstvu. Ob tem bi želela vsem mamicam angelov predati pomembno sporočilo, ki sem ga dobila od tam zase in ga tudi delim z mamicami, ki se mi zaupate:
"Draga mamica, ti si tista, ki me vedno pravilno prepozna, ne dvomi v to."                                    Vsaka mamica takoj začuti energijo svojega otroka, ki je rasel pod njenim srcem. Mamica takoj ve. Ni dvoma v prisotnost tvojega angela. Kar začutiš in ko začutiš, je.


Na drugi predstavitvi knjige, ki sem jo imela v Novem mestu, se mi je približala ena od udeleženk in mi pričela razlagati, da naj se veselim in radostim, saj se bo Iris kmalu ponovno rodila. Takrat sem začutila, da je čas, da o tem govorim z njeno novo mamico, za katero sem čutila, da to postaja. Ko sem ji omenila, da se Iris uteleša, mi je zaupala, da je to začutila tudi sama. Da se je to res zgodilo. Da si jo je Iris izbrala.


Tako je bilo namenjeno že od začetka. Vesela sem, ker bom lahko v stiku s to dušico tudi v tej dimenziji. Prihaja po povsem nove izkušnje in svoji novi mamici prinaša nove lekcije, preko katerih se bo lahko spoznavala in širila svoje stare meje. Zelo se bo dotaknila njene previdnosti in je naučila akcije.


Ko sem spoznala, da gre Iris v drugo telo, me je preplavila ena sama misel. Da je to lekcija za mojo posesivnost. Da dejansko nihče ni moj. Da ona ni moja last. Tako kot jaz nisem nikogaršnja. Še bolj sem spoznala, da je pomembno, da se naučim spustiti. Spustiti nadzor. Tudi nad ljudmi okoli sebe. Vsi smo svobodni. Njena duša je svobodna. Prinesla mi je veliko, a razvija se še naprej. Nikjer ni obstala. Kot tudi jaz ne. Obe rasteva naprej. In dajali si bova drugačne lekcije v drugačnih vlogah.


Res me zanima kakšni občutki me bodo preplavili, ko bom prvič pestovala njeno novo telo, ki si ga je izbrala za svoj dom v tej dimenziji. Bom žalostna? Bom srečna? Ne vem. A zagotovo sem in bom hvaležna, ker vem, da je spet tukaj. Oba z možem sva zelo vznemirjena glede tega. Oba bova z njenim rojstvom predelala določena čustva. Ko sem njeno novo mamico videla nazadnje, kako je vsa energična z velikim trebuščkom, me je preplavil močan val čustev ob mislih, da bo vsak čas rojena na Zemljo, da tokrat gre po tej poti, za katero sem upala in želela, da se bi takrat zgodila tudi nama. Odkar imam ob sebi tri zdrave otroke vedno bolj dojemam, da sem glede rojstva Iris res sprejela pravo odločitev. Pomirjeno živim naprej, saj se vsak dan bolj zavedam, da temu, kar je prinašalo njeno posebno telo, ne bi bila kos.


Ta vikend bom prvič v stiku s tako posebnim otrokom. Ob tem me preplavlja cel koktejl čustev. A si tega stika že veš čas zelo želim. In komaj čakam, da spoznam to družino v živo in da pobožam njihovo princesko. Povezani smo z razlogom.  


Pozdrave in potrditve od Iris dobivam sedaj v drugačnih oblikah. In kot sem zapisala že zgoraj, takoj vem, da so to pozdravi njene energije, v to ne dvomim, saj mamice to takoj prepoznamo.


Življenje je kroženje energije, ki je večna.

Registracija uporabnika

Darilo za Vas

saska simonic meditacija prebujanje tretjega ocesa in povezava z Nebesi

Prejmite darilo

Po vpisu Vaših podatkov boste lahko dostopali do darilne meditacije.
Pravila in Pogoji
Z desnim klikom na predvajalnik si meditacijo shranite na Vaš računalnik.
 x 

Košarica je prazna