Zapis z meditacijo za povezovanje z dušo otročka, ki raste pod vašim srcem. Sama sem zadnje trenutke, ko je Iris še brcala v meni, namenjala povezavi z njo. Želela sem izkoristiti zadnje trenutke, ko sva bili fizično še vedno eno. Pomembno je vedeti, da se z dušo otročka, ki je rasel pod vašim srcem lahko povezujete tudi kasneje, ko se je rodila nazaj domov v Nebesih. Za ta namen bo kmalu na voljo dnevnik za žalujoče Moje življenje z angelom. V zapisu pa tudi o tem kako vzpostaviti energetski pretok v vašem telesu, ko vas pretrese izguba ljubljene osebe.

3 ideje za duhovno rast v nosečnosti

Na spodnji povezavi je dostopen moj članek, ki je namenjen širši družbi, da bi bolje razumeli skozi kakšen proces in čustveni koktejl gredo mamice, ki so umetno prekinile nosečnost zaradi hude diagnoze pri otročku. Ta zapis vam bo pomagal bolje razumeti vse stiske ob tej izkušnji, da bi nato znali lažje, ter na primernejši način pristopiti k mamici, ki žaluje ob tovrstni izgubi otroka.

Stiska mamice, ki je umetno prekinila nosečnost

Ko sem se odločila, da nosečnost prekinem, sem pred splavom ustvarila lep spomin na nosečnost z Iris, ki mi pomeni zelo veliko. Naredila sem mavčni odlitek trebuščka. V mojem zapisu na spodnji povezavi najdete še štiri druge predloge za ustvarjanje spominov na nosečnost. Vse, kar nam na koncu ostane oprijemljivega, so spomini, ki smo jih ustvarili. In ti so v procesu žalovanja še kako pomembni.

5 idej za ustvarjanje drugačnih spominov na nosečnost

Brezplačna delavnica za žalujoče

brezplačna delavnica za žalujoče saska simonic

Brezplačni mesečnik

Kraljica februar 2021 Zvezdana Valden

Darilo za Vas

saska simonic meditacija prebujanje tretjega ocesa in povezava z Nebesi

 x 

Košarica je prazna