O nas

 

 Ali ste vedeli, da je v Sloveniji vsako leto v povprečju 1847 patoloških nosečnosti? Ste vedeli, da so med nami številne mamice, ki so se v taki situaciji odločile nosečnost prekiniti ter so ob tovrstni izgubi otroka v stiski, ki ima vpliv na številna področja njihovega življenja? 

Pri podjetju Podpora ob umetni prekinitvi nosečnosti in žalovanju Saška Simonič s.p. pomagamo družinam, ki so se soočile z umetno prekinitvijo nosečnosti zaradi težke diagnoze otroka, celostno odpravljati stiske, ki se ob tem pojavljajo in dosegati pomiritev v vseh fazah postopka umetne prekinitve nosečnosti ter žalovanja.

Za razliko od drugih organizacij in društev, ki se ukvarjajo s področjem izgube otroka, se pri nas posvečamo predvsem osebam, ki potrebujejo podporo ob umetni prekinitvi nosečnosti zaradi z življenjem nezdružljivih diagnoz otrok in žalovanju. 

Pri svojem delu stojimo ob strani že več kot 70 mamicam, ki so se obrnile na nas in nam zaupale svojo situacijo. S knjigo Rodila sem angela, ki jo je za pomoč pri svojem delu s to specifično skupino mamic sprejela tudi zdravstvena stroka, ponujamo vpogled v to situacijo širši družbi, in sicer z namenom, da okolica bolje razume in ustrezneje pristopi k mamici, ki gre skozi postopek umetne prekinitve nosečnosti. Z gostovanjem v javnih medijih doprinašamo k splošni detabuizaciji tega področja izgube otroka, ki zaznamuje življenje številnih mamic. 

 

 

 

Saška Simonič s.p.
Podreber 2a
8333 Semič
 
   
www.saska.simonic.eu  
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
   
Matična številka: 7240732000 
Davčna številka: 34136223
Transkacijski račun: IBAN SI56 0243 2227 4237 990 (NLB d.d.)

 

 

 

 

 

 

Registracija uporabnika

Darilo za Vas

saska simonic meditacija prebujanje tretjega ocesa in povezava z Nebesi

Prejmite darilo

Po vpisu Vaših podatkov boste lahko dostopali do darilne meditacije.
Pravila in Pogoji
Z desnim klikom na predvajalnik si meditacijo shranite na Vaš računalnik.
 x 

Košarica je prazna